Vandaag, precies vijf jaar geleden, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Dat was 1 december 2009. Velen verklaarden me voor gek. Op jouw leeftijd? Man, we zitten midden in een crisis. Weet je wel waar je aan begint? Eerlijk gezegd, wist ik dat ook niet echt. Wat ik wel wist was dat ik deze stap vol vertrouwen zette. Vertrouwen in mezelf en vertrouwen in wat ik te bieden had.

Sta Breda is jarig vandaag en ik kijk met voldoening terug.

Ik heb gemerkt dat ik met simpele, voor mij voor de hand liggende, middelen het verschil heb weten te maken. Zowel voor deelnemers, als voor opdrachtgevers.

Zij zijn het dan ook die ik wil bedanken. Bedanken omdat ze mij de gelegenheid hebben geboden te groeien, te doen waar ik goed in ben en plezier in heb. En natuurlijk ook dank aan al die collega’s met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt.

Ik zie uit naar de komende vijf jaar.

Secured By miniOrange

Ik wil je graag een fijne tijd op mijn website geven. Als je verder gaat op deze website ga ik ervan uit dat je instemt met mijn cookiebeleid. Lees mijn beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten