Het regent leermomenten, het is herfst, de winter in zicht. Afgelopen week de eerste hagel- en sneeuwbuien alweer achter de rug. Langzaam rijden, stilstaan in de file en volop tijd om te breinen. Beter gezegd: Mijn gedachten de vrije loop te laten. Ik kijk terug op een intensieve en inspirerende periode. Intensief omdat ik nog steeds de, niet te onderdrukken, eigenschap heb om deelnemers in mijn trainingen erg persoonsgericht te benaderen en ze wil faciliteren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Inspirerend, omdat ik kan genieten van de impact die dit heeft op diezelfde deelnemers. Zij zijn steeds meer op weg hun volle potentieel in te zetten en te benutten. En reken maar dat het effect heeft. Dat hoor en merk ik aan de verhalen die ze in een volgende sessie met elkaar uitwisselen. Niet alleen voor hen regent het leermomenten, ook voor mezelf. Doen waar ik goed in ben, vanuit mijn eigenheid en potentie. Spelen in het hier en nu is daarbij een inspirerende en effectieve manier om anderen in beweging te zetten en vanuit bewust-zijn in de eigen spiegel te laten kijken. Dan regent het ook bij hen leermomenten. Die herfst kan niet lang genoeg duren.

Secured By miniOrange

Ik wil je graag een fijne tijd op mijn website geven. Als je verder gaat op deze website ga ik ervan uit dat je instemt met mijn cookiebeleid. Lees mijn beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten