Door dat besef ben ik nu flexibeler.

Door de actieve manier van trainen werd ik heel erg geïnspireerd. De spiegel was confronterend en leerzaam.

Gerdie van ’t Westeinde

Senior planningsadviseur , PMB Rotterdam

Door mee te doen aan de verschillende rollenspelen ben ik me bewust geworden van mijn houding en de plek die ik inneem. Door dat besef ben ik nu flexibeler.

Angelique Tadey-Bezemer

Budgetconsulent , Kredietbank Rotterdam

John verstaat zijn vak. Zijn kijk op situaties kan als zeer doortastend worden beschreven. Met zijn prettige stijl van communiceren laat hij cursisten zelf de groei zien, benoemen en oplossen.  Ik heb zijn cursus Spelen met Invloed als zeer leerzaam en verhelderend ervaren.

Miriam Boer

Manager Vermogensadvies, Client Relations Robeco Direct

De training Spelen met Invloed heb ik ervaren als een 1 op 1 training in een groep. Onze bonus als deelnemer is dat wij mogen afkijken hoe anderen het doen

Lisette de Jong

Management assistente, Group Compliance Robeco

John heeft een missie je te helpen om in je werk geluk te vinden door je talenten optimaal te benutten. Die missie voert hij succesvol uit.

Maryn Conen

Quant Developer, Cardano Risk Management

John Schapendonk is een erg fijne trainer, die met passie en plezier werkt. De training Anders denken, Anders doen, was inspirerend, nuttig en bood mij concrete tools en denkwijzen om toe te passen op projecten waar ik mee bezig ben. Na de training had ik nog meer energie én zin om het geleerde toe te passen. Bedankt.

Gerco Liefhebber

Gemeentetrainee , Gemeente Breda

Eindelijk iemand die mij inzicht in mijn eigen handelen gaf. Door tools te geven kon ik ook daadwerkelijk veranderingen in mijn handelen aanbrengen. John ik wil je in de toekomst zeker nog eens spreken, bedankt!!!

Dennis Baart

Docent, Melanchthon Business School

“WANNEER DROOM EN DRIVE SAMENKOMEN,
ONTSTAAN ER MOOIE DINGEN.”

OVER MIJ

LinkedIn card John Schapendonk

SNEL SCHAKELEN?

Vrijblijvend brainstormen? Laat uw telefoonnummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

We gebruiken het telefoonnummer eenmalig en verwijderen het nadien uit onze database.

Secured By miniOrange

Ik wil je graag een fijne tijd op mijn website geven. Als je verder gaat op deze website ga ik ervan uit dat je instemt met mijn cookiebeleid. Lees mijn beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten