Bij het uitgeven van mijn boek had ik een grote wens namelijk: dat het gedachtegoed dat ik beschrijf gaat leven onder de lezers. Dat de vier elementen die in het boek worden uitgewerkt, als een soort tweede huid gaan plakken in hun dagelijkse doen en laten. En ook dat degenen die de elementen succesvol toepassen, trots kunnen zijn op de resultaten die ze behalen. Die wens is deze week waarheid geworden door de opname van het boek in het aanbodregister van NBD Biblion. Hiermee is het boek dus te lenen en te lezen in de Openbare Bibliotheken van Nederland. Een sterke vergroting van het spreidingsgebied zou je kunnen zeggen. Niet zo goed voor de verkoop, maar wel voor de verspreiding van het gedachtegoed. En daar ben ik erg blij mee. Mocht je, voordat je naar de bieb gaat rennen, de recensie willen lezen van Drs. J.J.M. van der Heijden, klik dan op de volgende Link. 

Ik wens je veel plezier en inspiratie bij het lezen.

Secured By miniOrange

Ik wil je graag een fijne tijd op mijn website geven. Als je verder gaat op deze website ga ik ervan uit dat je instemt met mijn cookiebeleid. Lees mijn beleid

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten